16.11.2018 Son güncelleme: 16.11.2018, 11:23

MUSA BAŞKAN VEFATININ 1. YILDÖNÜMÜNDE MEZARI BAŞINDA ANILDI

GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAMDA DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAMDA DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI
Kategori Genel Haberler

Geçirmiş olduğu ani kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Arhavi Belediyesi Eski Başkanı Musa Ulutaş mezarı başında dualarla anıldı. 55 yaşında hayata veda ederek ilçede derin üzüntü yaşatan Ulutaş’ın vefatının 1. yıl dönümü programında merhum Ulutaş’ın ailesinin yanı sıra Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu,  kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, esnaflar ve merhumun sevenleri hazır bulundu.

Musazade Mahallesi’ndeki kabri başında gerçekleştirilen programda ilk olarak merhuma sevenleri tarafından çiçekler bırakıldı. Programda toplumun her kesiminin saygısını ve sevgisini kazanmış, cana yakınlığıyla tanınan Ulutaş’ın mezarı başında duygusal anlar yaşandı. Yapılan konuşmaların ardından Arhavi Yeni Cami Müezzini İsrafil Bülbül tarafından Yasin-i Şerif okunup dualar edildi. Program törene katılanlara aile tarafından teşekkür edilmesiyle son buldu.

Son Düzenlenme Cuma, 19 Ekim 2018 15:47