16.11.2018 Son güncelleme: 16.11.2018, 11:23

ARTVİN VALİLİĞİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ

Kategori Duyurular

ÇED yönetmeliğinin 11. Maddesi 3. Fıkrası “Proje ile ilgili inceleme değerlendirme sürecinin başladığı ve ÇED Raporunun halkın görüşüne açıldığı Bakanlık ve Valilik tarafından anons, askıda ilan, internet gibi uygun araçlarla halka duyurulur.” gereğince halkın projeye ilişkin görüş ve önerilerini Valiliğimize ve Bakanlığımıza yazılı olarak bildirebileceği ilanen duyurulur.

Son Düzenlenme Cuma, 19 Ekim 2018 14:28