16.11.2018 Son güncelleme: 16.11.2018, 11:23

19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI

PROGRAM ATATÜRK ANITI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ PROGRAM ATATÜRK ANITI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kategori Resmi Törenler

19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama programı tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemiz Arhavi’de de gerçekleştirildi. Törene Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, köy ve mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Tören Atatürk Anıtı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Numanoğlu tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Demokrasinin ilk halkasını oluşturan muhtarların köy ve mahallelerde vatandaş ile kamu arasında köprü vazifesi gördüğüne değinen Numanoğlu, muhtarların bu özel gününü kutladığını belirtti. Konuşmalardan sonra çelenk sunma töreni burada sona ermiş oldu.