16.11.2018 Son güncelleme: 16.11.2018, 11:23
TEMSİLCİLERİMİZ BAŞARILI MÜCADELERLE SPORSEVERLERE KEYİFLİ ANLAR YAŞATTI TEMSİLCİLERİMİZ BAŞARILI MÜCADELERLE SPORSEVERLERE KEYİFLİ ANLAR YAŞATTI
Kategori Spor

Voleybolda Efeler Ligi’nde mücadele eden Arhavi Belediyespor takımı ile futbolda Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta yer alan Arhavispor takımı haftasonu müsabakalara çıktı. Temsilcilerimiz başarılı mücadelerle izlemeye gelen sporseverlere keyifli anlar yaşattı.

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta 4. hafta geride kalırken Arhavispor futbol takımı kendi sahasında Tonya Doğanspor’u konuk etti. Ligin iki iddialı takımının mücadelesinden toplamda 5 gol atıldı. Temsilcimiz, ligin 4. haftasında kendi sahasında Tonya Doğanspor ile karşılaştı.  Oynanan mücadelede Arhavispor kazanarak 4 – 1 karşılaşmayı tamamladı. Takımımız 9 puanla 4. sırada bulunuyor.

Voleybol takımımız Arhavi Belediyespor ise, Efeler Ligi’nin ilk karşılaşmasında kendi evinde Maliye Piyango takımı ile karşılaştı. İlçe Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakada takımımız ligin en güçlü rakipleri arasında yer alan Maliye Piyango takımı ile kıyasıya mücadele etti. Setlerde karşılıklı sayı alan her iki takım oyuncuları izlemeye gelenlere heyecanlı anlar yaşattı. Maliye Piyango takımının 3-2’lik üstünlüğüyle sonuçlanan müsabakadan takımımız 1 puan almasını bildi.