16.11.2018 Son güncelleme: 16.11.2018, 11:23

HEKİMOĞLU İŞYERİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN GENÇ İŞLETMECİLER İLE BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN GENÇ İŞLETMECİLER İLE BİR ARAYA GELDİ
Kategori Genel Haberler

Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu işyeri ziyaretlerine devam ediyor. Bir yandan ilçemizde ard arda yeni işletmelerin açılışı yapılırken, diğer yandan hizmete devam eden iş yerlerinin gelişimi için başkan Hekimoğlu, işletme sahipleriyle bir araya gelip sorunlarını dinliyor.

Başkan Coşkun Hekimoğlu daha önce açılışı yapılan  ve hizmet vermeye devam eden “Ebruli Kafe” adlı işletmeye ziyarette bulundu. Başkan Hekimoğlu burada genç işletmeciler ile sohbet ederek işletme hakkında bilgiler aldı ve işletme sahiplerinin sorunları dinledi.

Son Düzenlenme Cumartesi, 13 Ekim 2018 16:26