16.11.2018 Son güncelleme: 16.11.2018, 11:23

ARHAVİ ŞEHİR STADI VE KAPALI SPOR SALONU’NDA TADİLAT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

ÇALIŞMALARIN TAMAMLANMASIYLA STAT İLE SPOR SALONU DAHA MODERN VE KONFORLU HALE GELECEK ÇALIŞMALARIN TAMAMLANMASIYLA STAT İLE SPOR SALONU DAHA MODERN VE KONFORLU HALE GELECEK
Kategori Fen İşleri

Gençlik Hizmetleri Spor Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ihale sonucunda Arhavi İlçe Stadı’nın zemininde yenileme çalışmaları başlatıldı. 2018 – 2019 Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3. Grup’ta yer alan futbol takımımız Arhavispor’un ev sahipliği yapacağı stat için sentetik çim yenileme çalışmaları devam ediyor.

Öte yandan 2018-2019 Efeler Ligi’ne ev sahipliği yapacak olan İlçe Kapalı Spor Salonu’nda da yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yeni sezon öncesi çalışmaların sürdüğü salonda dış cephenin onarım çalışmalarının yanı sıra bina içinde duvar boyama, aydınlatma, portatif tribün ile mevcut tribün koltuk montaj, soyunma odaları, duş, tuvalet ve hakem odalarının tadilat çalışmaları yapılıyor. Ayrıca mevcut tribüne izleyici kapasitesini arttırmak adına ek tribün de ekleniyor. Böylece seyirci kapasitesi bir ay içerisinde bin kişiye çıkarılmış olacak. Tüm bu çalışmaların akabinde Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından bina çevresinde yol genişletme ve kilit taşı çalışmaları da gerçekleştirilecek. Yürütülen çalışmalar lig başlamadan tamamlanacak.

Sporcuların daha modern ve konforlu bir ortamda sportif faaliyetlerini gerçekleştirilmesinin amaçlandığı projede İlçe Stadı ile Kapalı Spor Salonu daha aktif hale gelecek. Önümüzdeki günlerde tamamlanması planlanan çalışmaların ardından stat ile spor salonu sporcuların ve izleyicilerin hizmetine sunulmuş olacak.

Son Düzenlenme Perşembe, 11 Ekim 2018 11:33