28.07.2017 Son güncelleme: 27.07.2017, 2:07
KAMUOYUNA DUYURULUR KAMUOYUNA DUYURULUR Arhavi Belediyesi
Kategori Duyurular

24.08.2015 tarihindeki sel afetinde zarar gören sanayi imalat, enerji ulaştırma ve haberleşme, konut ve çevre ile tarım ve hayvanları zarar gören vatandaşlarımıza yapılan yardımların birinci kısmı Ziraat Bankası Arhavi Şubesi’ne aktarılmıştır. Sel felaketinden dolayı mağdur olan vatandaşlarımız yardımları Ziraat Bankası Arhavi Şubesi’nden alabilirler.

Son Düzenlenme Pazartesi, 23 Kasım 2015 18:03

Bu kategoriden diğerleri: Belgesel Çalıştayı Duyurusu »