11.12.2018 Son güncelleme: 10.12.2018, 12:53

BAŞKAN HEKİMOĞLU OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

ZİYARET ARHAVİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NE YAPILDI ZİYARET ARHAVİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NE YAPILDI
Kategori Ziyaretler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, ilçenin eğitiminde faaliyet gösteren önemli kurumlarından Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu ve İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan da yer aldı.

Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yapılan ziyarette Okul Müdürü Hakan Soydan konuklarını kapıda karşıladı. Ziyarette okulun sorunları ve ihtiyaç duyulanlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Öğrencilerin yerinin her zaman ayrı olduğunu belirten Başkan Hekimoğlu, talep edilenlerin giderilmesi ve öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitimlerine devam etmeleri için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.