11.12.2018 Son güncelleme: 10.12.2018, 12:53

BAŞKAN HEKİMOĞLU’NUN ÖZEL MİSAFİRİ VARDI

BATUM BAŞKONSOLOSU MAKBULE KOÇAK BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA ZİYARETTE BULUNDU BATUM BAŞKONSOLOSU MAKBULE KOÇAK BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA ZİYARETTE BULUNDU
Kategori Ziyaretler

Batum Başkonsolosu Makbule Koçak Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Hekimoğlu gelen konuğunu kapıda karşıladı. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Başkan Yardımcısı H. Tahsin Kurdoğlu ile Belediye Meclis Üyesi Melek Özbayrak da yer aldı.

Ziyarette Başkan Hekimoğlu ve Başkonsolos Koçak sınırın iki yakasından iki dost ve kardeş ülke ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Kültürel, sanatsal, sosyal ve ekonomik alanda gerçekleşen hoş sohbetin ardından Başkan Hekimoğlu’na misafirperverliğinden ötürü teşekkür ettiler. Ziyaret hediye takdiminin ardından son buldu.