11.12.2018 Son güncelleme: 10.12.2018, 12:53

BAŞKAN HEKİMOĞLU EĞİTİM VE KAMU KURUMLARINI ZİYARET ETTİ

GERÇEKLEŞEN ZİYARETLERDE KARŞILIKLI GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU GERÇEKLEŞEN ZİYARETLERDE KARŞILIKLI GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU
Kategori Ziyaretler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu belli başlı kamu kurum ve kuruluşlara ziyaretler gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerden ilkini ilçenin eğitimde faaliyet gösteren önemli kurumlarından Cumhuriyet İlk/Ortaokulu’na yaptı.

Cumhuriyet İlkokul Müdürü Aslıhan Can ile idareciler Başkan Hekimoğlu’nu kapıda karşıladılar. Ziyarette Başkan Hekimoğlu dışında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu ile Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Osman Ataman da yer aldı. Öğretmenler Başkan Hekimoğlu’nun öğretmenler odasının yenilenmesi adına yaptığı yardım için teşekkürlerini ilettiler. Akabinde Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Kenan Özşahin ile okul bahçesinin tadilatı için yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Yeni eğitim – öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okulun ihtiyaçları hakkında bilgiler alan Başkan Hekimoğlu, buradaki ziyaretinin ardından İş Bankası Arhavi Şubesi’ne geçti.

İş Bankası Arhavi Şubesi Müdürü Mustafa Konyar ve personellere iade-i ziyarette bulunduğuna değinen Başkan Hekimoğlu, misafirperverliklerinden ötürü memnuniyetini belirtti. Güncel konular, gelişmeler ve ülke bankacılığı hakkında gerçekleşen hoş sohbetin akabinde İlçe Müftülüğü’ne ziyaret yapıldı. Yapılan atama sonucu ilçemize gelen Müftü Yusuf Çakır, Arhavi’de olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Başkan Hekimoğlu ise, bazı ortak projelerde birlikte çalışacak olmaktan duyacağı memnuniyeti dile getirdi. İlçe ile ilgili karşılıklı hoş sohbetin ardından İlçe Müftüsü Çakır, kendilerine yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti söyleyerek Belediye Başkanı Hekimoğlu’na teşekkürlerini ifade ettiler. Hoş sohbetin ardından ziyaret çekinilen fotoğraflarla sonlandırılmış oldu.