14.12.2018 Son güncelleme: 13.12.2018, 1:10

“DALEPE CAFE & EV YEMEKLERİ” İŞLETMESİNİN AÇILIŞI YAPILDI

AÇILIŞI ARHAVİ BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN HEKİMOĞLU YAPTI AÇILIŞI ARHAVİ BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN HEKİMOĞLU YAPTI
Kategori Genel Haberler

Arhavi’de yeni açılan iş yerine bir yenisi daha eklendi. Gıda sektöründe “Dalepe Cafe & Ev Yemekleri” adıyla hizmete giren yeni işletme için açılış töreni düzenlendi. Musazade Mahallesi, lise caddesi olarak da bilinen Cengiz Topel caddesi üzerinde hizmete giren iş yerinin açılışını Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yaptı. Açılış töreninde ilçe esnafı ve vatandaşlar yer aldı.

Gıda sektöründe yeni açılan işyerinin ilçe ekonomisinin canlanması adına önemli bir yatırım olduğunu dile getiren Başkan Hekimoğlu, işletme sahibini tebrik ederek Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Açılış seremonisinin ardından topluca iş yeri gezildi. Özel ikramların sunulduğu açılış, yapılan sıcak sohbetlerle devam etti.

İşletme sahipleri Osman Pişmişoğlu ve Selamet Akdemir, kendileri için önemli bir gün olan bu günde başta Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ilettiler.

Son Düzenlenme Cumartesi, 06 Ekim 2018 16:35