14.12.2018 Son güncelleme: 13.12.2018, 1:10

BOĞAZİÇİ MAHALLESİ’NDE KİLİT TAŞI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

BÖLGE MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK BÖLGE MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de yolların modern bir görünüme kavuşturulması çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından Boğaziçi Mahallesi Çiğdem Sokak ile Papatya Sokak’ı birbirine bağlayan sokakta kilit taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde belediye ekipleri tarafından söz konusu bölgenin zemini kilit taşı döşemesine uygun hale getirilmesinin ardından döşeme çalışmalarına start verildi. Modern şehircilik anlayışının yansıması olarak vatandaşların memnuniyetiyle yürütülen çalışmalar, kilit taşı döşeme çalışmalarının bitirilmesinin ardından ihtiyaç duyulan diğer cadde ve sokaklarda da devam ettirilecek.