13.12.2018 Son güncelleme: 13.12.2018, 1:10

“AKSU İLETİŞİM” HİZMETE GİRDİ

YENİ BİR İŞLETMENİN DAHA AÇILIŞI YAPILDI YENİ BİR İŞLETMENİN DAHA AÇILIŞI YAPILDI
Kategori Genel Haberler

İlçemiz Arhavi’de açılışı yapılan işletmelere bir yenisi daha eklendi. “Aksu İletişim” adlı işletmenin açılışını İlçe Kaymakamı Hasan Ongu ile Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yaparken programa siyasi parti temsilciler, ilçe esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Hekimoğlu, Musazade Mahallesi İnönü Bulvarı’nda açılışı gerçekleştirilen yeni işletmenin ilçe ekonomisine, Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Özel ikramların sunulduğu açılış programı, yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme Sahibi Kemal Aksu, kendileri için önemli olan bu günde başta İlçe Kaymakamı Ongu ile Belediye Başkanı Hekimoğlu olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ilettiler.

Son Düzenlenme Çarşamba, 03 Ekim 2018 14:30