12.12.2018 Son güncelleme: 11.12.2018, 8:29

BAŞKAN HEKİMOĞLU’NUN FINDIKLI’DAN ÖZEL MİSAFİRLERİ VARDI

ZİYARET ARHAVİ GÖSTERİ MERKEZİNDEKİ BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ ZİYARET ARHAVİ GÖSTERİ MERKEZİNDEKİ BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kategori Ziyaretler

Fındıklıspor Voleybol takımı yöneticiler Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na ziyarette bulundular. Arhavi Gösteri Merkezindeki başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Hekimoğlu gelen konuklarını kapıda karşıladı. Ziyarette Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Fındıklıspor Voleybol Takımı Başkanı Esat Yılmaz ve yöneticiler yer aldı.

Ziyarette komşu iki ilçenin spor dalında yaptıkları ile ilgili hoş sohbet edildi. Fındıklıspor Voleybol Takımı Başkanı Yılmaz, Arhavi Belediyespor Erkek Voleybol takımına Efeler Ligi’nde başarılar diledi ve misafirperverliğinden ötürü Başkan Hekimoğlu’na teşekkür etti. Sporun her dalıyla yakından ilgilenip her türlü desteği vermeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Hekimoğlu ise, konuklarının ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek 1. Lig’te ter dökecek olan Fındıklıspor Voleybol takımına başarı temennisinde bulundu. Ziyaret çekinilen fotoğraflarla son buldu.