22.10.2018 Son güncelleme: 21.10.2018, 7:14

AŞAĞI HACILAR MAHALLESİ’NDE BAŞLATILAN BETONLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

HEKİMOĞLU, SİLİNDİRLE SIKIŞTIRILMIŞ BETON (SSB) TEKNOLOJİSİYLE YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARINA HIZLA DEVAM EDİLECEĞİNİ SÖYLEDİ HEKİMOĞLU, SİLİNDİRLE SIKIŞTIRILMIŞ BETON (SSB) TEKNOLOJİSİYLE YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARINA HIZLA DEVAM EDİLECEĞİNİ SÖYLEDİ
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından kısa bir süre önce Aşağı Hacılar Mahallesi’nde başlatılan betonlama çalışmaları tamamlandı. Bakımsız yolların standardını iyileştirme adına başlatılan bu çalışmalar mahalle sakinlerinin de memnuniyeti ile sonuçlanmış oldu. Söz konusu bölgede Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ve İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan incelemelerde bulundu.

İlçe halkına hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Hekimoğlu, çalışmaların hız kesmeden diğer mahallelerde de süreceğini belirtti. Ayrıca Başkan Hekimoğlu Aşağı Hacılar Mahallesi, Yukarı Hacılar Mahallesi, Musazade Mahallesi, Kale Mahallesi’nin alt yol ve ana yolları, Cumhuriyet Mahallesi’nin anayol ve cezaevi yolu çevresi, Boğaziçi Mahallesi’nin spor salonu ve stat çevresi bölgelerinde Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) teknolojisiyle yol betonlama çalışması yapılacağına dikkat çekti.

Finisher ve silindir aracı kullanılarak gerçekleştirilecek olan betonlama çalışmasının asfalta göre daha dayanıklı olduğunun altını çizen Başkan Hekimoğlu, çalışmaların söz konusu bölgelerde çok kısa zamanda başlatılacağını belirtti.

Son Düzenlenme Cuma, 28 Eylül 2018 16:36