12.12.2018 Son güncelleme: 11.12.2018, 8:29

FINDIKLI AKSU ATATÜRK İLK/ORTAOKULU MÜDÜRÜ NURETTİN ŞİMŞEK, BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA ZİYARETTE BULUNDU

ZİYARET BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ ZİYARET BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ
Kategori Ziyaretler
(1 Oyla)

Fındıklı Aksu Atatürk İlk/Ortaokulu Müdürü Nurettin Şimşek Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Hekimoğlu gelen konuklarını kapıda karşıladı.

Geçtiğimiz yıl Fındıklı Aksu Atatürk İlk/Ortaokulu öğrencilerinin Çanakkale gezisine katılmaları için otobüs yardımında bulunan Başkan Hekimoğlu’na ziyarette bulunduklarını belirten Okul Müdürü Şimşek ve okul aile birliği üyeleri teşekkürlerini sundular. Eğitime her zaman öncelik verdiklerinin altını çizen Başkan Hekimoğlu, ilçe genelinde olduğu gibi komşu ilçede de eğitime desteklerin devam edeceğini belirtti. Hoş sohbetin ardından Okul Müdürü Şimşek ve okul aile birliği üyeleri Başkan Hekimoğlu’na plaket takdim ettiler. Ziyaret çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Son Düzenlenme Salı, 25 Eylül 2018 11:51