20.10.2018 Son güncelleme: 19.10.2018, 12:47

TÜRKİYE SPOR YAZARLARI DERNEĞİ (TSYD) ANKARA ŞUBESİ VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

TURNUVADA ARHAVİ BELEDİYESPOR ERKEK VOLEYBOL TAKIMIMIZ DA YER ALACAK TURNUVADA ARHAVİ BELEDİYESPOR ERKEK VOLEYBOL TAKIMIMIZ DA YER ALACAK
Kategori Spor

Arhavi Belediyespor voleybol takımımız, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesinin düzenlediği  turnuvaya katılıyor. Başkent Voleybol Salonu’nda 25-26 Eylül tarihlerinde düzenlenecek ve Ziraat Bankası, Arhavi Belediyespor, Tokat Belediye Plevne ve Jeopark Kula Belediyespor takımlarının katılacağı turnuvanın basın toplantısı, dernek binasında gerçekleştirildi.

Toplantıya, Ziraat Bankası Başantrenörü Joshko Milenkoski ve genel menajer Kazım Hidayetoğlu, Arhavi Belediyespor Başantrenörü Ahmet Kavaz, Tokat Belediye Plevene Başantrenörü Reşat Arığ ve Jeopark Kula Belediyespor Başantrenörü Tolgahan Demirbaş ve oyuncuların yanı sıra TSYD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

TSYD Ankara Şubesi Başkanı Alper Bakırcıgil ve kulüp temsilcileri, turnuvanın ve yeni sezonun herkese hayırlı olması temennisinde bulunarak, katılımcı takımlara başarı dileklerinde bulundu.

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da voleybol dalında ilçe olarak büyük başarılara imza attıklarını altını çizerek takımımıza turnuvada başarılar diledi.

TSYD Ankara Şubesi Voleybol Turnuvası Programı:

25 Eylül Salı

13.00 Ziraat Bankası-Tokat Belediye Plevne