22.10.2018 Son güncelleme: 21.10.2018, 7:14

NURETTİN ÇARMIKLI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ’NDE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ

PROGRAM OKULUN ÇOK AMAÇLI SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ PROGRAM OKULUN ÇOK AMAÇLI SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ

Arhavi Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde başarılı öğrencilere yönelik hediye programı düzenlendi. Programa Arhavi Belediye Başkan Vekili Turgay Ataselim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Programda geçtiğimiz eğitim öğretim yılında dereceye giren öğrencilere ödül töreni gerçekleştirildi. Hediye takdiminden önce Okul Müdürü Yaşar Yılmaz tarafından program ile ilgili konuşma yapıldı ve öğrencilere başarılarının devamı dilendi. Ardından dereceye giren öğrencilere bisiklet hediye edildi ve 5. sınıf öğrencilerine de kitap dağıtıldı.

Son Düzenlenme Perşembe, 20 Eylül 2018 15:56