19.09.2018 Son güncelleme: 18.09.2018, 11:09

ZAFER ŞAHİN’DEN YENİ BİR BAŞARI

TÜRKİYE ATLETİZM ŞAMPİYONASI’NA KATILAN ŞAHİN, KENDİ KATEGORİSİNDE 1. OLARAK GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI TÜRKİYE ATLETİZM ŞAMPİYONASI’NA KATILAN ŞAHİN, KENDİ KATEGORİSİNDE 1. OLARAK GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI
Kategori Ziyaretler

İzmir’de düzenlenen ve en önemli spor organizasyonlarından olan Türkiye Atletizm Şampiyonası’na ilçemizi temsilen katılan Zafer Şahin, ilçeye madalya ile döndü. Yerli ve yabancı atletlerin katıldığı maratonda başarılı olarak kendi kategorisi olan 10.000 metrede 1.liği elde eden Şahin, ilçenin önemli sporcularından biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

İzmir’deki dev organizasyona katılan Zafer Şahin, kazandığı madalya ile birlikte ayağının tozuyla Arhavi Belediyesi’ne uğradı. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda ilçemizi temsil ederek göğsümüzü bir kez daha kabartan Şahin’i başarılı sonuçlarından dolayı tebrik etti.