19.09.2018 Son güncelleme: 18.09.2018, 11:09

BAŞKAN HEKİMOĞLU, ATAMASI YAPILAN İLÇE JANDARMA KOMUTANINI ZİYARET ETTİ

HEKİMOĞLU, JANDARMA KOMUTANI  ENGİN YILMAZ’A YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ HEKİMOĞLU, JANDARMA KOMUTANI ENGİN YILMAZ’A YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ
Kategori Ziyaretler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Jandarma Komutanlığı’na ziyarette bulundu. Hekimoğlu,  Arhavi İlçe Jandarma Komutanlığı görevine atanan Engin Yılmaz’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarı temennisinde bulundu.  Ziyarette Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ile İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan da yer aldı.

İlçe Jandarma Komutanlığı görevine gelen Engin Yılmaz, Arhavi’de bulunmasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Hekimoğlu, ilçede asayişin sağlanmasında kolluk kuvvetlerinin ve özellikle jandarmanın önemli bir görevi üstlendiğini belirterek, İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz’a yeni görevinde başarılar diledi. Hoş sohbetin ardından İlçe Jandarma Komutanı Yılmaz, Başkan Hekimoğlu ve beraberindekilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Son Düzenlenme Pazartesi, 10 Eylül 2018 16:12