19.09.2018 Son güncelleme: 18.09.2018, 11:09

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI MEHMET CAHİT TURHAN ARHAVİ’DE İDİ

KAVŞAK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR, ARHAVİ- KAVAK YOLU GENİŞLETİLİYOR KAVŞAK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR, ARHAVİ- KAVAK YOLU GENİŞLETİLİYOR
Kategori Ziyaretler

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Artvin de idi. Bakan Turhan Yusufeli ve Artvin ziyaretlerinin ardından ilçemiz Arhavi’ye de uğrayarak burada da  incelemelerde bulunarak yapılacak yatırımları müjdeledi. Bakan Mehmet Cahit Turhan’ın Arhavi ziyaretinde Artvin Milletvekili Erkan Balta, Artvin eski Milletvekili İsrafil Kışla, Artvin Valisi Ömer Doğanay, bakanlık yetkilileri, bölge müdürleri, bürokratlar ve Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da hazır bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın ziyaretinde özellikle ilçemizin batı yakası olarak da bilinen (Rize tarafı) şehrin giriş bölgesindeki karayolu ve kavşak noktalarında geniş çaplı bir düzenleme projesi ele alındı. Büyüyen ve gelişen ilçenin en önemli bir sorunu olarak görülen ve şehir içi trafiği ile şehirlerarası ulaşımın kilit noktasını oluşturan söz konusu bölgedeki kavşak noktası için bizzat yerinde incelemelerde bulunan bakan Turhan ve beraberindeki heyete, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu bilgilendirmelerde bulundu.

Bakan ve beraberindekiler söz konusu bölge gelecekte çok daha önemli bir hal alacağından kavşağın ihtiyaca cevap verebilecek konuma getirileceğini ve devamında özellikle  Artvin/Arhavi Organize Sanayi Bölgesi ve Üniversite yerleşkesinin de yer aldığı  güzergah olarak da bilinen Arhavi- Kavak yolunun da çift gidiş geliş otoyol şeklinde genişletilmek suretiyle bölgeye hizmet vermesi için çalışmaların başlatılacağı bildirildi.

Son Düzenlenme Cumartesi, 08 Eylül 2018 22:03