18.12.2018 Son güncelleme: 18.12.2018, 10:09

İLÇEMİZDE YENİ BİR İŞLETME DAHA HİZMETE GİRDİ

“EFSANE OĞUZ USTA” İŞLETMESİNİN AÇILIŞI YAPILDI “EFSANE OĞUZ USTA” İŞLETMESİNİN AÇILIŞI YAPILDI
Kategori Genel Haberler

Arhavi’de yeni açılan iş yerine bir yenisi daha eklendi. Gıda sektöründe “Efsane Oğuz Usta” adıyla açılan yeni lokanta için görkemli bir tören düzenlendi. Musazade Mahallesi İnönü Bulvarı’nda hizmete giren iş yerinin açılışını İlçe Kaymakamı Hasan Ongu ve Arhavi Belediye Başkan Vekili H. Tahsin Kurdoğlu yaptı. Açılış törenine kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, ilçe esnafı ve vatandaşlar da katıldı.

Gıda sektöründe yeni açılan işyerinin ilçe ekonomisinin canlanması adına önemli bir yatırım olduğunu dile getiren Başkan Vekili Kurdoğlu, işletme sahibini bu girişkenliğinden dolayı tebrik ederek Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Açılış seremonisinin ardından topluca iş yeri gezildi. Özel ikramların sunulduğu açılış, yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahibi Oğuz Numanoğlu, kendileri için önemli bir gün olan bu günde başta İlçe Kaymakamı Ongu ve Belediye Başkan Vekili Kurdoğlu olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ilettiler.

Son Düzenlenme Cuma, 07 Eylül 2018 14:37