16.11.2018 Son güncelleme: 16.11.2018, 11:23
KONGRE TURİZMİ ARHAVİ’YE İYİCE YERLEŞİYOR KONGRE TURİZMİ ARHAVİ’YE İYİCE YERLEŞİYOR
Kategori Genel Haberler

İlçemiz Arhavi’de 8. Solunum Zirvesi yapılacak. 5-9 Eylül 2018 tarihleri arasında Arhavi Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilecek olan kongreye alanında ihtisas yapmış çok değerli profesörler, doçentler ve öğretim görevlileri katılacak. Bu anlamda Arhavi artık festivaller ve etkinlikleriyle birlikte anılmasının yanında kongreleriyle de anılacak.

Yaklaşık 80 kişinin katılacağı kongre Özay Otel’de yapılacak. Dr. Mustafa Özgül’ün ev sahipliğiyle gerçekleşecek olan program 4 gün boyunca devam edecek.

Son Düzenlenme Salı, 04 Eylül 2018 16:04