19.11.2018 Son güncelleme: 19.11.2018, 8:03

ARHAVİ BELEDİYESPOR ERKEK VOLEYBOL TAKIMI EFELER LİGİ ÖNCESİ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

TAKIM PALANDÖKEN’DE KAMP YAPMAK ÜZERE YOLA ÇIKTI TAKIM PALANDÖKEN’DE KAMP YAPMAK ÜZERE YOLA ÇIKTI
Kategori Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun en üst ligi, Efeler Ligi’ne yükselen Arhavi Belediyespor Erkek Voleybol takımımız 2018 – 2019 sezonuna iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Lig öncesi hazırlıklarına titizlikle devam eden takım Erzurum’a uğurlandı. Erzurum’un Palandöken ilçesinde kampa girecek olan takımı uğurlamaya Arhavi Belediye Başkan Vekili H. Tahsin Kurdoğlu ve Arhavi Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

20 Eylül 2018 tarihine kadar Palandöken ilçesinde kampta olacaklarını belirten takım oyuncuları, lig için çok çalışacaklarını ve takım için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler. Kampın ardından Ankara’daki hazırlık maçlarına geçecek olan takımın ilk maçı 14 Ekim 2018 Pazar günü Maliye Piyango takımıyla kendi evinde olacak. Yoğun iş temposu nedeniyle şehir dışında bulunan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, lige iyi bir başlangıç yapılması gerektiğini vurgulayarak yeni sezonda takıma başarı temennisinde bulundu.

Son Düzenlenme Salı, 04 Eylül 2018 15:58