19.11.2018 Son güncelleme: 19.11.2018, 8:03

VOLEYBOL TAKIMIMIZ FESTİVAL SAHNESİNDE TANITILDI

BAŞKAN COŞKUN HEKİMOĞLU TAKIMA EFELER LİĞİNDE BAŞARILAR DİLEDİ BAŞKAN COŞKUN HEKİMOĞLU TAKIMA EFELER LİĞİNDE BAŞARILAR DİLEDİ
Kategori Spor

Geçtiğimiz sezon elde ettiği büyük başarı sonrası Türkiye Voleybol Efeler Ligi’ne yükselen  Arhavi Belediyesi Voleybol takımımız hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Lige her yönden idiali bir şekilde hazırlanan takımımız için, Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat festivali programı içerisine bir tanıtım organizasyonu düzenlendi.

Festivalin 3. gün gece etkinlikleri içerisinde Arhavi Belediyesi Voleybol takımımızın antrenörü Ahmet Kavaz başta olmak üzere, tüm teknik heyet ve sporcular sahneye çağrıldı. Barkovizyon eşliğinde takımı oyuncularının ve teknik ekibin tanıtımı yapıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu takımın tecrübeli antrenörü Ahmet Kavaz’ı geçen yıl elde edilen başarıdan dolayı bir kez daha tebrik ederken, bu yıl yenilenen kadrosuyla Arhavi Belediyesi Voleybol takımımızın ilçemizi Efeler Liginde başarı ile temsil edeceğine olan inancını dile getirdi ve tüm takıma başarılar diledi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 03 Eylül 2018 16:12