16.11.2018 Son güncelleme: 16.11.2018, 11:23

ARHAVİ FESTİVALİ, BEŞİNCİ GÜN GECE PROGRAMI İLE TAMAMLANDI

GECEYE ALTIN ATMACA MÜZİK ÖDÜLLERİ VE TOLGA KURDOĞLU KONSERİ DAMGA VURDU GECEYE ALTIN ATMACA MÜZİK ÖDÜLLERİ VE TOLGA KURDOĞLU KONSERİ DAMGA VURDU
Kategori Kültür-Sanat

46 .Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali 5. Gün gece programıyla tamamlandı. Gündüz programında yapılan etkinlikler yoğun ilgi ile takip edilirken, gece programına ise  Altın Atmaca Müzik Ödülleri ve Tolga Kurdoğlu konseri damga vurdu.

Arhavi Festivalinin son gününde, gece programında Arhavi Gösteri Merkezi yine doldu taştı. İlk olarak ulusal ve uluslararası halk dansları ekiplerinin final seremonisi yapıldı. Belediye başkanı Coşku Hekimoğlu tüm halk oyuları katılımcılarına teşekkür ederek kendilerine festival anısına plaket ve hediyeler takdim etti.

Gecenin beklenen programı ise bu yıl 2.si yapılan Arhavi Altın Atmaca Müzik Ödülleri yarışması oldu. Yöresel seslerden oluşan yarışmacılar jüri üyelerinden aldıkları değerlendirmelerle yarışmada derece elde etmeye çalıştılar. Eğlenceli anların yaşandığı yarışma keyifle takip edildi. 2. Altın Atmaca Müzik ödülünün sahibi genç müzisyen Mert Gelincik olurken ödülünü belediye başkan Coşkun Hekimoğlu takdim etti. Geceye Artvin Milletvekili Erkan Balta ve Artvin belediye başkanı Mehmet Kocatepe katıldı.

Konser programına geçildiğinde ise bu yıl kapanış programını Tolga Kurdoğlu yaptı. Sanatçının seslendirdiği şarkılar ile katılımcılar keyifli anlar yaşadılar.

46 .Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali, kapanış programında geleneksel olarak yapılan havayi fişek gösterileri ile son buldu.

Son Düzenlenme Pazartesi, 03 Eylül 2018 11:20