19.09.2018 Son güncelleme: 18.09.2018, 11:09
ÇOCUKLAR OYUN VE EĞLENCE PARKURUNDA DOYASIYA EĞLENDİLER ÇOCUKLAR OYUN VE EĞLENCE PARKURUNDA DOYASIYA EĞLENDİLER
Kategori Kültür-Sanat

46.Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali Etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik hazırlanan oyun ve eğlence parkuru çocukların en sevdikleri eğlence alanı haline geldi. Çocuklar şişme oyun alanları ve yapılan gösterilerle keyifli anlar yaşadı.

Arhavi belediyesi tarafından hayata geçirilen ve festival süresi boyunca açık olan alanda yapılan birbirinden eğlenceli oyunlar ve gösteriler çocukların ilgi odağı oldu. Bir yandan su parkurlarında oynayan, diğer yandan animasyonlarla eğlenen ve dans eden çocukların mutlu halleri görülmeye değerdi.

Ödüllü yarışmaların da yapıldığı etkinlikte hediyeler, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu tarafından tüm çocuklara verildi.

Son Düzenlenme Pazar, 02 Eylül 2018 19:44