11.12.2018 Son güncelleme: 10.12.2018, 12:53

FESTİVALİN 3. GÜN GECE PROGRAMINA KONSERLER DAMGA VURDU

YÖRESEL SESLERİN VERDİĞİ MÜZİK ZİYAFETİ ÇOŞKU İLE TAKİP EDİLDİ YÖRESEL SESLERİN VERDİĞİ MÜZİK ZİYAFETİ ÇOŞKU İLE TAKİP EDİLDİ
Kategori Kültür-Sanat

46.Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali’nin 3. Günü gece programına konserler damga vurdu. Yöresel sanatçılarımızın verdiği peş peşe konserler adeta bir müzik ziyafetine dönüştü.

Arhavi Gösteri Merkezi’nde akşam saat sekizde başlayan konser programı festival katılımcıları tarafından büyük bir ilgi ile takip edildi. Gecede sırasıyla Cesur Demir, Hasancan Özdemir, Ünal Sofuoğlu ve Özgür Babacan konserleri, yöresel ezgilerin yanı sıra popüler eserlerinde seslendirildiği bir müzik şölenine dönüştü.

Bunun yanında konser programlarının arasında, bu yıl ilçemizi Efeler Liginde temsil edecek olan Arhavi Belediyesi Voleybol takımımızın sporcu ve teknik heyetinin tanıtımı da gerçekleştirildi.

Son Düzenlenme Cumartesi, 01 Eylül 2018 18:47