19.09.2018 Son güncelleme: 18.09.2018, 11:09

FESTİVALİN İKİNCİ GÜN GECE PROGRAMI DOLU DOLU GEÇTİ

İKİNCİ GÜNE HALK DANSLARI GÖSTERİLERİ DAMGA VURDU İKİNCİ GÜNE HALK DANSLARI GÖSTERİLERİ DAMGA VURDU
Kategori Kültür-Sanat

46.Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali dün gerçekleştirilen 2. Gün  gece programıyla devam etti. Dolu dolu geçen ikinci günde Çay-Kur çay toplama yarışması, Tavla turnuvası, Halk oyunları gösterileri ve Sokak basketbolu finali gibi bir çok etkinliğin yanı sıra gece programında ulusal ve uluslararası ekiplerin katılımıyla yapılan Halk Oyunları Gösterileri ve ardından Aydoğan Topal konseri ile tamamlandı.

Arhavi Gösteri Merkezi’nde başlayan 2. gün gece programı birbirinden renkli anlara sahne oldu. Ulusal ve uluslararası halk dansları topluluklarının sahne aldığı gecede ekipler sergiledikleri sahne performansı ile büyük beğeni topladılar. Uluslararası ekipler, Gürcistan, Makedonya, Polonya,  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Rusya (Başkurtistan) Halk Dansları Ekipleri ve Ulusal ekipler, Arhavi Belediyesi G.S.K. Halk Oyunları Ekibi, İzmir Gaziemir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Bursa Prusa Sanat G.S.K. Halk Oyunları Ekibi, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Oyunları Ekibi sahne performanslarıyla göz doldurdu.

İkinci gecenin son performansını ise Aydoğan Topal gerçekleştirdi. Konser katılımcılar tarafından büyük beğeniyle takip edildi.

Son Düzenlenme Cuma, 31 Ağustos 2018 11:24