11.12.2018 Son güncelleme: 10.12.2018, 12:53

ARHAVİ FESTİVALİ 2. GÜN GÜNDÜZ ETKİNLİKLERİ İLE DEVAM ETTİ

Kategori Kültür-Sanat

46 .Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali 2. Gün programıyla devam etti. Öğle saatlerinde yemişlik mahallesinde gerçekleştirilen Çay-Kur çay toplama yarışmasının ardından, Tavla turnuvası, Halk oyunları gösterileri ve Sokak basketbolu finali ile devam etti.

Festivalin yoğun katılımla takip edilen etkinliklerinden biri olan tavla turnuvası her yıl olduğu gibi yine çekişmeli oyunlara sahn oldu. Zafer Çelenk Kapalı Çarşısında düzenlenen turnuvada katılımcılar rakiplerini eleyebilmek için hünerlerini sergilediler.

Diğer yandan Cumhuriyet meydanında ise festivale katılım gösteren ulusal ve uluslararası halk oyunları ekiplerinin gösterileri vatandaşlar tarafından ilgi ile izlendi.

2.gün gündüz programımın son etkinliği ise sokak basketbolu finalleri oldu. Sahil spor kompleksi basketbol sahasında oynanan karşılaşmaları sporseverler ilgi ile takip etti

Son Düzenlenme Perşembe, 30 Ağustos 2018 18:31