19.11.2018 Son güncelleme: 19.11.2018, 8:03

HALK OYUNLARI EKİPLERİNDEN BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA ZİYARET

BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN HEKİMOĞLU HALK OYUNLARI EKİPLERİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN HEKİMOĞLU HALK OYUNLARI EKİPLERİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI
Kategori Ziyaretler

46.Uluslar Ararsı Arhavi Kültür Ve Sanat Festivali nedeni ile ilçemizde bulunan ulusal ve uluslararası halk oyunları ekipleri, belediye başkanlık Coşkun Hekimoğlu’nu ziyaret ettiler.

Belediye başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette halk oyunları ekip ve temsilcilerinin yanı sıra CIOFF Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Tuğsavul ve Genel Sekreter Muammer Arslan da yer aldı.

Başkan Coşkun Hekimoğlu, festival kapsamında ilçemizde bulunan misafirlere katılımlarından ötürü bir kez daha teşekkür ederek, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret karşılıklı yapılan hediye takdimlerinin ardından toplu olarak çekinilen fotoğraflarla son buldu.