27.06.2019 Son güncelleme: 26.06.2019, 8:41

BAŞKAN HEKİMOĞLU ATAMASI YAPILAN HÂKİM EMRE TURAN ÖZKAN’I ZİYARET ETTİ

ZİYARET YENİ ADLİYE BİNASINDA GERÇEKLEŞTİ ZİYARET YENİ ADLİYE BİNASINDA GERÇEKLEŞTİ
Kategori Ziyaretler

Yapılan atamalar sonucunda ilçemize gelen Hâkim Emre Turan Özkan’ı Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Ak parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız da yer aldı.

Eski görev yeri olan Kayseri’nin Sarız ilçesinden sonra ataması yapılıp ilçemize gelen Hâkim Özkan Arhavi’de olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Başkan Hekimoğlu ise, bazı ortak projelerde birlikte çalışacak olmaktan duyacağı memnuniyeti belirtti. İlçe ile ilgili karşılıklı hoş sohbetin ardından Hâkim Özkan, kendilerine yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Hekimoğlu ve beraberindekilere teşekkürlerini ifade ettiler.

Ardından Savcı Mustafa Çelik’e ziyaret yapıldı. Yeni binaya taşınan Arhavi Adliyesi çalışanlarına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunmasının ardından hoş sohbet gerçekleştirildi. Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler binayı gezdiler ve ziyaret sonlandırılmış oldu.

Son Düzenlenme Salı, 28 Ağustos 2018 11:46