19.09.2018 Son güncelleme: 18.09.2018, 11:09

ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

ÇALIŞMALARA HACILAR MAHALLESİ VE SAHİL CADDESİ ÜZERİNDE BAŞLANDI  ÇALIŞMALARA HACILAR MAHALLESİ VE SAHİL CADDESİ ÜZERİNDE BAŞLANDI
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de cadde ve sokakların modern bir görünüme kavuşturulması çalışmaları devam ediyor. Arhavi Belediyesi’ne bağlı fen işleri ekipleri tarafından şehrin belirli noktalarında, yolların bozuk olan kesimlerinin onarılması ve böylece araç ve yaya geçişlerinin daha rahat yapılmasının sağlanması amacıyla asfalt yama çalışması başlatıldı.

Özellikle ilçemiz Hacılar Mahallesi ve Sahil caddesi üzerinde yollar üzerinde görülen çukur ve engebeler, yapılan asfalt yama çalışması sayesinde gideriliyor. Asfalt çalışmaları ihtiyaç duyulan diğer cadde ve sokaklara kaydırılarak belli aralıklarla devam ettirilecek.