19.09.2018 Son güncelleme: 18.09.2018, 11:09

BUTİK OTEL VE RESTORAN HİZMETİ VERECEK OLAN “TARİHİ OSMAN AĞA KONAĞI”NIN AÇILIŞI YAPILDI

TARİHİ OSMAN AĞA KONAĞI İLÇE TURİZMİ AÇISINDAN DİKKAT ÇEKİYOR TARİHİ OSMAN AĞA KONAĞI İLÇE TURİZMİ AÇISINDAN DİKKAT ÇEKİYOR
Kategori Genel Haberler

Arhavi’de yeni bir iş yeri daha hizmete girdi. İlçemize bağlı Dereüstü Köyü’nde “Tarihi Osman Ağa Konağı” adıyla açılan iş yerinin açılış töreni, İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Belediye Başkanı Çoşkun Hekimoğlu, birçok kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, ilçe esnafları ve vatandaşların katılımı ile yapıldı.

Butik otel ve restoran dalında hizmet verecek olan Tarihi Osman Ağa Konağı’nın açılış kurdelesini Kaymakam Hasan Ongu ve Belediye Başkanı Çoşkun Hekimoğlu birlikte kestiler. Kültürümüzü yansıtan yöresel mimarisiyle işletmenin, ilçedeki önemli bir eksikliği gidereceğini belirten Başkan Hekimoğlu, bu güzel mekânın açılışını yapmış olmaktan mutlu olduğunu dile getirerek işyeri sahiplerine tebrik etti ve ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Toplamda aile suitli 6 odası ve 14 kişilik kapasitesiyle hizmet vereceklerini belirten işletme sahipleri Selda Torunlar Yılmaz ile Orçun Yılmaz ise kendileri için çok önemli olan bu günde açılışa gelen herkese teşekkürlerini ilettiler. Açılış seremonisinin ardından açılışa gelen konuklar yeni işletmeyi gezdiler. Çekinilen toplu fotoğraflarla açılış sonlandırılırken, iş yeri de halkın hizmetine girmiş oldu.

Son Düzenlenme Çarşamba, 15 Ağustos 2018 20:39