20.10.2018 Son güncelleme: 19.10.2018, 12:47

ARHAVİ BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMIMIZ SEZON AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

BAŞKAN COŞKUN HEKİMOĞLU VOLEYBOL TAKIMIMIZA EFELER LİĞİ’NDE BAŞARILAR DİLEDİ BAŞKAN COŞKUN HEKİMOĞLU VOLEYBOL TAKIMIMIZA EFELER LİĞİ’NDE BAŞARILAR DİLEDİ
Kategori Spor

İlçemizi 2018-2019 sezonunda Efeler Ligi’nde temsil edecek olan Arhavi Belediyespor Voleybol takımımız sezon açılışını gerçekleştirdi. Arhavi Şehir Stadı’nda yapılan açılış programında Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız,  takım antrenörü Ahmet Kavaz, Sporcular ve takım çalışanları yer aldı.

İlçe stadında gerçekleştirilen sezon açılış programında bir araya gelen protokol mensupları, takım yetkilileri ve sporcular, kesilen kurbanın ardından yapılan dualarla yeni sezon açılışını gerçekleştirdiler.

Programda belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu, başta Ahmet Kavaz olmak üzere tüm sporculara ve takım çalışanlarına yeni sezonda başarılar diledi.

Arhavi Belediyespor Voleybol takımımız sezon açılış etkinliğinin ardından ilçe stadında takım antrenörü Ahmet Kavaz yönetiminde ısınma, açma germe ve kros programı uyguladı.

Son Düzenlenme Cumartesi, 11 Ağustos 2018 13:21

Bu kategoriden diğerleri: FESTİVAL TENİS TURNUVASI BAŞLADI »