19.09.2018 Son güncelleme: 18.09.2018, 11:09

ARTVİN KÜLTÜR TURİZM VE YÖRESEL ÜRÜNLER TANITIM FUARI DEVAM EDİYOR

FUARIN 3. GÜNÜNDE ARHAVİ ETKİNLİKLERİYLE YAPILDI FUARIN 3. GÜNÜNDE ARHAVİ ETKİNLİKLERİYLE YAPILDI
Kategori Kültür-Sanat

08-14 Ağustos 2018 tarihleri arasında Çoruh Park'ta düzenlenen "2. Uluslararası Artvin Kültür Turizm ve Yöresel Ürünler Tanıtım Fuarı" devam ediyor. Etkinliğin 3. Günü Arhavi Kaymakamlığı ve Arhavi Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlene etkinliklerle geçti. Programda Artvin milletvekili Erkan Balta, Artvin eski milletvekili İsrafil Kışla ve Arhavi Belediye Başkan Vekili H. Tahsin Kurdoğlu yer aldı.

Konser programı, Arhavi Belediyesi ve Arhavi halk eğitim merkezi müdürlüğü tarafından hazırlanan stantlar ve düzenlenen çeşitli yarışmalarla dolu dolu geçen geceye halkın ilgisi yoğundu. Özellikle Tomruk esme yarışması izleyiciler tarafından ilgi gördü. Gece sonunda İsina gurubunun verdiği konser programı ise coşkuyla takip edildi.

Diğer yandan düzenlenen etkinliğe Artvin halkının gösterdiği ilgi haricinde protokol düzeyinde katılım olmaması ise tepki çekti. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada; “Arhavi’nin katkılarıyla düzenlenen programa Artvin protokolünün katılım göstermemesi dikkat çeken bir ayrıntı olmuştur” denildi.

Son Düzenlenme Cumartesi, 11 Ağustos 2018 13:27