17.08.2018 Son güncelleme: 15.08.2018, 5:39

HACILAR MAHALLESİ’NDE KANALİZASYON ALTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

SÖZ KONUSU ÇALIŞMALAR NETİCESİNDE BÖLGE YENİ KANALİZASYON ALTYAPISINA BAĞLANMIŞ OLACAK SÖZ KONUSU ÇALIŞMALAR NETİCESİNDE BÖLGE YENİ KANALİZASYON ALTYAPISINA BAĞLANMIŞ OLACAK
Kategori Fen İşleri

İlçemiz Hacılar Mahallesi’nde kanalizasyon alt yapı çalışmaları start aldı. Doğukent Sitesi bölgesi olarak bilinen Yüksel Büyüklü Caddesi üzerinde süren çalışmalar belediyenin fen işleri ekipleri tarafından yapılıyor.

Söz konusu çalışmalarla mevcut kanalizasyon altyapısı iptal edilip yerine yeni kanalizasyon altyapısına bağlantı sağlanacak. Şehrin özellikle bu bölgesinde ve zamanla şehrin tamamında site ya da kooperatif evlerinin de bütün kanalizasyon ve atıklarının deşarjı yeni sisteme entegre edilmiş şekilde çalışmalar yapılacak. Çalışmalar bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Modern şehircilik anlayışının yansıması olarak yürütülen çalışmalar, ilçenin diğer bölgelerinde de devam ettirilecek.

Son Düzenlenme Perşembe, 09 Ağustos 2018 14:55