17.08.2018 Son güncelleme: 15.08.2018, 5:39

KOCAELİ KÖRFEZ BELEDİYESİ KÜLTÜR GEZİSİ KAFİLESİ İLÇEMİZDE

KAFİLEYİ BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ H. TAHSİN KURDOĞLU AGM’DE KARŞILADI KAFİLEYİ BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ H. TAHSİN KURDOĞLU AGM’DE KARŞILADI
Kategori Kültür-Sanat

Son dönemlerde turizm ve yöresel konularda adından sıkça bahsedilen ilçemiz Arhavi’de önemli konuklar ağırlandı. Kocaeli/Körfez Belediyesi organizasyonuyla kültür gezisi için kafile ilçemize geldi. Aslen Gürcü olan ama önceden Kocaeli’ne yerleşmiş Türk vatandaşları Artvin il ve ilçeleri ile Gürcistan’a gezi için geldi. Arhavi Belediye Başkan Vekili H. Tahsin Kurdoğlu tarafından Arhavi Gösteri Merkezi’nde karşılanan konuklar gördükleri ilgiden ötürü memnuniyetlerini belirtti.

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Federasyonu çatısı altında birleşen derneklerden oluşan kafile ilçemize turistik gezi amaçlı geldiklerini belirtti. Başkan Vekili Kurdoğlu gelen ekibe “Hoş geldiniz” diyerek keyifli bir gezi geçirmeleri temennisinde bulundu. Kafile Başkanı ilgi ve alakalarından ötürü teşekkürlerini sundu ve Başkan Vekili Kurdoğlu’na hediyelerini takdim etti. Arhavi Gösteri Merkezi’ndeki programın ardından ilçeye gelen kafile, Çifteköprü ve Mençuna Şelalesi’ni gezmek üzere yola çıktılar.