12.12.2018 Son güncelleme: 11.12.2018, 8:29

YUKARI HACILAR MAHALLESİ YOL BETONLAMA ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

BÖLGE MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR BÖLGE MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de cadde ve sokakların modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçe merkezi ve mahallerinde başlatılan yol betonlama çalışmaları, ilçemiz Yukarı Hacılar Mahallesi’nde sürüyor. Söz konusu bölgenin Şehitlik Mevkii’nde geçtiğimiz günlerde başlatılan yol betonlama çalışması tüm hızıyla sürüyor.

Aşırı yağışlar nedeniyle bozulup tahribata uğrayan yolda yürütülen çalışmalar nedeniyle memnuniyetini belirten Mahalle Muhtarı Sedat Şermet ve mahalle sakinleri Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na teşekkürlerini iletti. Yetkililerden alınan bilgilere göre çalışmaların en kısa zamanda tamamlanıp, önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanmaktadır. İlçe merkezi ve mahallelerde ihtiyaç duyulan bölgelerde betonlama çalışmaları devam ettirilecek.