17.08.2018 Son güncelleme: 15.08.2018, 5:39

CUMHURİYET MAHALLESİ’NDEKİ ASMA KÖPRÜ YENİLENİYOR

ÇALIŞMALAR VATANDAŞLAR TARAFINDAN MEMNUNİYETLE KARŞILANIYOR ÇALIŞMALAR VATANDAŞLAR TARAFINDAN MEMNUNİYETLE KARŞILANIYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi tarafından ilçe merkezi ve mahallelerinde gerçekleştirilen modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediyenin fen işleri ekipleri tarafından Cumhuriyet Mahallesi yolu üzerindeki Kapisre Deresi’nde bulunan eski asma köprüde yenileme çalışmaları başlatıldı.

Mevcut asma köprünün zamanla yıpranması nedeniyle çağa uygun olarak asma köprü bakım ve onarım işlemi ilçe halkı tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Yapılan çalışma modern ve çağdaş şehirciliğin yüzünü temsil etmek üzere kısa bir zaman içerisinde halkımızın hizmetine sunulacak.

Son Düzenlenme Salı, 07 Ağustos 2018 14:38