17.10.2018 Son güncelleme: 17.10.2018, 11:01

BOĞAZİÇİ MAHALLESİ DERE ISLAH VE BETONLAMA ÇALIŞMASI

ÇALIŞMA TAMAMLANDIĞINDA BÖLGENİN SORUNU ORTADAN KALKACAK ÇALIŞMA TAMAMLANDIĞINDA BÖLGENİN SORUNU ORTADAN KALKACAK
Kategori Fen İşleri

Boğaziçi Mahallesinde Kuyu Mevki olarak bilinen bölgede dere için ıslah ve betonlama çalışmaları devam ediyor. Artvin Devlet Su İşleri 26. Bölge Müdürlüğü tarafından oluşan çevre kirliliği ve kötü kokunun bertaraf edilmesi için dere yatağı betonlanıyor. Böylece söz konusu deredeki akarsu rejiminin sağlıklı bir şekilde akışını engelleyen sıkıntı giderilmiş olacak.

Konunun bir an önce çözüme kavuşması için gayret ve çaba içerisinde giren Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, DSİ yetkilileriyle görüşerek sorunu çözüme kavuşturdu. Bölgede ortak iş birliğiyle yapılan çalışmalar en kısa zamanda tamamlanmış olacak.

Son Düzenlenme Salı, 07 Ağustos 2018 14:30