18.12.2018 Son güncelleme: 18.12.2018, 10:09

ARHAVİ BELEDİYESİ GSK GÜREŞ SPORCULARINDAN BÜYÜK BAŞARI

SPORCULARIMIZ TURNUVADA ADINDAN SÖZ ETTİRDİ SPORCULARIMIZ TURNUVADA ADINDAN SÖZ ETTİRDİ
Kategori Spor

Geçtiğimiz haftasonu Hopa ilçesinde Karakucak Güreşleri düzenlendi. Gerçekleştirilen turnuvaya Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü güreşçileri de katıldı. 4 Ağustos 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilen turnuvada sporcularımız aldıkları derecelerle adından söz ettirdi.

Güreş takımı oyuncularından Umut H. Mühürcü (60 kg), Mesut Mühürcü (55 kg), Serkan Özdin (70 kg), İbrahim Kıllı (30 kg) ve Doğuş Kopuz (25 kg) katıldıkları kategorilerde 1.lik elde ederken Aydın Özhoroz (80 kg) ve Eser Şiviloğlu (47 kg) 2., Erdem Kurt (47 kg) 3. oldu. Arhavi Belediyesi GSK Güreş takımı oyuncularının almış oldukları bu üstün başarılarını tebrik ettiğini belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, güreş sporuna gönül veren kulübün sporcularına başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Son Düzenlenme Salı, 07 Ağustos 2018 11:45