17.08.2018 Son güncelleme: 15.08.2018, 5:39
İŞADAMI HAYATİ CEBECİ HAYATINI KAYBETTİ İŞADAMI HAYATİ CEBECİ HAYATINI KAYBETTİ
Kategori Genel Haberler

İlçemizin değerli iş adamları arasında yerini alan Hayati Cebeci hakkın rahmetine kavuştu. Cebeci ailesinden Hayati Cebeci (85)’nin vefatı üzerine aileye uzaktan yakından önemli isimler taziyede bulunup cenaze törenine katıldı.

Arhavi Merkez Cami’de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Artvin Ak Parti İl Başkanı Fikret Erdoğan’ın yanı sıra ailesi ve sevenleri de katıldı. Kendilerini yalnız bırakmayan sevenleri aileye baş sağlığı için bu acı gününde yanlarından ayrılmadılar. Gerçekleştirilen töreninin ardından evli ve 3 çocuk babası Hayati Yazıcı’nın cenazesi eş, dost ve akrabalarının gözyaşları arasında Kavak Köyü’nde kendi aile kabristanlığına defnedildi.

Arhavi Belediyesi olarak merhuma bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz.

Son Düzenlenme Pazartesi, 06 Ağustos 2018 15:02