18.12.2018 Son güncelleme: 18.12.2018, 10:09

ARHAVİSPOR SEZON AÇILIŞINI YAPTI

BAL LİGİNDE MÜCADELE EDECEK OLAN TAKIMIMIZ ANTRENMANLARA BAŞLADI BAL LİGİNDE MÜCADELE EDECEK OLAN TAKIMIMIZ ANTRENMANLARA BAŞLADI
Kategori Spor

İlçemizi 2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Arhavispor Futbol Takımı’mız sezon açılışını gerçekleştirdi. Arhavi Şehir Stadı’nda yapılan açılış programına Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız,  Arhavispor Kulüp Başkanı Yücel Satıral’ın yanı sıra taraftar gurupları ve sporseverler de katıldı.

İki sene aradan sonra tekrar BAL’da mücadele edecek olan Arhavispor Futbol Takımı’mız sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Takım antrenörlüğüne getirilen Savaş Demiral başta olmak üzere pek çok yeni oyuncuyu da kadrosuna katarak iddiasını ortay koyan takım, yeni sezon hazırlıklarına bugün yapılan programla başlamış oldu.

İlçe stadında gerçekleştirilen sezon açılış programında bir araya gelen protokol mensupları, takım yetkilileri, sporcular ve taraftarlar, kesilen kurbanın ardından yapılan dualarla yeni sezon açılışını gerçekleştirdiler.

Ardından İlçe stadında takım halinde yapılan antrenman sporseverler tarafından takip edildi. Açılış programına katılan Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu Arhavispor Futbol Takımı’mıza yeni sezonda başarılar dilediğini ifade etti.

Son Düzenlenme Cumartesi, 04 Ağustos 2018 16:10