17.08.2018 Son güncelleme: 15.08.2018, 5:39

YUKARI HACILAR MAHALLESİ YOL BETONLAMA ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

BETONALANAN YOL EN KISA ZAMANDA VATANDAŞLARIN HİZMETİNE AÇILACAK BETONALANAN YOL EN KISA ZAMANDA VATANDAŞLARIN HİZMETİNE AÇILACAK
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan yol betonlama çalışmaları, ilçemiz Yukarı Hacılar Mahallesi’nde devam ediyor.

Yaklaşık 300 metre yapılacak olan yol betonlama çalışması ile alanda yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor. Yol betonlama çalışmaları ile Yukarı Hacılar Mahallesi Şehitlik Tarafı olarak bilinen bölgede büyük bir rahatlama yaşanacağını dile getiren Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağını belirtti. Ayrıca fen işleri ekipleri tarafından önümüzdeki günlerde ilçe merkezi ve mahallelerde ihtiyaç duyulan bölgelerde betonlama çalışmalarının devam ettirileceği bildirdi.