17.08.2018 Son güncelleme: 15.08.2018, 5:39

ARHAVİSPOR YAZ FUTBOL OKULU EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN HEKİMOĞLU KURSU ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ BAŞKAN HEKİMOĞLU KURSU ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ
Kategori Spor

Öğrencilerin yaz tatilini doyasıya yaşadıkları şu günlerde, Arhavispor Kulübü bünyesinde futbola ilgi duyan çocukların yaz dönemi boyunca eğitim almalarını amaçlayan yaz futbol okulu hizmet vermeye başladı. Kursu ziyaret eden Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu,  kursa gelen öğrencilerin heyecanını paylaştı.

Futbol okulundaki faaliyetleri ziyarete giden Başkan Hekimoğlu, çocuklarla sohbet ederek verilen eğitimden memnun olup olmadıklarını öğrendi. Çocukların futbola yönlendirilerek amaçlarının hem sosyal yönlerini geliştirmek, hem de ilçemiz futbolu adına yararlı olabilecek gençler yetiştirmek olduğunu belirten Başkan Hekimoğlu, bu kulvarda başarılı olabilmeleri adına Yaz Futbol Okulu’na katılan sporculara teşekkürlerini iletti.

Bu kategoriden diğerleri: ARHAVİSPOR SEZON AÇILIŞINI YAPTI »