18.12.2018 Son güncelleme: 18.12.2018, 10:09

BAŞKAN HEKİMOĞLU, ATAMASI YAPILAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

ZİYARET, MÜDÜR SEFER YEREBAKAN’IN MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ ZİYARET, MÜDÜR SEFER YEREBAKAN’IN MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ
Kategori Ziyaretler

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden boşalan müdürlük görevine yeni atama yapıldı. Göreve yeni gelen Müdür Sefer Yerebakan’ı ziyaret eden Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, yeni görevinde başarı temennisinde bulundu. Ziyarette Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ile İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan da yer aldı.

Artvin İl Emniyet Müdürlüğü’nden ataması yapılıp, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine gelen Yerebakan, Arhavi’de bulunmasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Hekimoğlu ise, ilçede asayişin sağlanması adına önemli bir görevi yerine getirecek olan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Sefer Yerebakan’a başarılar dileyip, bazı ortak projelerde birlikte çalışacak olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Hoş sohbetin ardından İlçe Emniyet Müdürü Yerebakan, Başkan Hekimoğlu ve beraberindekilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Son Düzenlenme Perşembe, 02 Ağustos 2018 16:12