15.10.2018 Son güncelleme: 15.10.2018, 8:42

ARHAVİ ADLİYESİ’NDEN EMEKLİ NİYAZİ ÖZGEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

TÖRENDE SEVENLERİ GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI TÖRENDE SEVENLERİ GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI
Kategori Genel Haberler

Arhavi Adliyesi’nden emekli Niyazi Özgen son yolculuğuna uğurlandı. Geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Özgen için cenaze töreni öncesi çalışıp 3 ay önce emekli olduğu kurum olan Arhavi Adliyesi önünde tören düzenlendi. Törene Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Türetken, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, ailesi ve adliyede bir dönem beraber çalıştığı mesai arkadaşları katıldı.

Hopa Liman İşletmeleri’nde çalışırken özelleştirme sonucu kamu kurumlarına atanan Özgen, 2005-2008 yılları arasında Hopa Adliyesi’nde ve ardından 2008-2018 yılları arasından ise Arhavi Adliyesi’nde çalıştı. Mayıs ayı itibariyle emekli olan 1966 doğumlu Özgen, geçirmiş olduğu kalp krizi sonucunda sevenlerini yasa boğdu. Adliye Binası önünde okunan duaların ardından merhum, Hopa Merkez Cami’ye götürüldü. Burada kılınan cenaze namazının ardından Hopa Sundura Mahallesi’ndeki kendi aile kabristanlığına dualarla defnedildi. Özgen evli ve bir çocuk babasıydı.

Son Düzenlenme Perşembe, 02 Ağustos 2018 16:07

Bu kategoriden diğerleri: CEBECİ AİLESİNİN ACI GÜNÜ »