17.08.2018 Son güncelleme: 15.08.2018, 5:39

BAŞKAN HEKİMOĞLU’NUN RİZE’DEN ÖZEL MİSAFİRLERİ VARDI

ZİYARET BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ ZİYARET BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ
Kategori Ziyaretler

Adalet Bakanlığı Rize Personel Eğitim Merkezi Başkanı Savcı Necati Kurçenli Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Hekimoğlu, Savcı Kurçenli, Şube Müdürü Vildan Gençoğlu Altıntaş ve eğitim merkezi personellerini kapıda karşıladı.

Ziyarette Türkiye’nin dört bir köşesinden hizmet içi eğitim almak için gelen Adalet Bakanlığı personellerinin Doğu Karadeniz Bölgesinde gerçekleştirilen bütün kültürel, sosyal etkinliklerden ve bu kapsamda bilhassa bu sene düzenlenecek olan 46. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivalinden istifade etmelerini sağlamak ve bu hususta Arhavi Belediyesi ile işbirliği içerisinde olmak amacıyla görüş alışverişinde bulunuldu. Hoş sohbet şeklinde gerçekleşen ziyaretin ardından Savcı Kurçenli ve beraberindekiler, Başkan Hekimoğlu’na misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti. Başkan Hekimoğlu ise, konuklarının ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Son Düzenlenme Perşembe, 02 Ağustos 2018 15:46