18.12.2018 Son güncelleme: 18.12.2018, 10:09

ARHAVİ BELEDİYESİ GSK SATRANÇ OYUNCULARINDAN BÜYÜK BAŞARI

KULÜP OYUNCULARINDAN ÇINAR DURMUŞ ÇUBUK’TA DÜZENLENEN TURNUVADA İLÇEMİZE GURUR YAŞATTI KULÜP OYUNCULARINDAN ÇINAR DURMUŞ ÇUBUK’TA DÜZENLENEN TURNUVADA İLÇEMİZE GURUR YAŞATTI
Kategori Spor

Geçtiğimiz hafta Ankara ilinin Çubuk ilçesinde satranç turnuvası düzenlendi. Türkiye Satranç Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Çubuk Belediyesi Uluslar arası Açık Satranç Turnuvası’na Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü satranç oyuncuları da katıldı.

23 – 29 Temmuz tarihleri arasında Çubuk Yükselen Koleji Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya 8 ülkeden ve 60 ilden toplan 723 sporcu katıldı. Beş kategori şeklinde düzenlenen turnuvada Arhavi Belediyesi GSK oyuncusu Çınar Durmuş 8 Yaş ve altı kategorisinde 96 kişi arasından grup 1.si olarak göğsümüzü kabarttı. Satranç oyuncusu Çınar Durmuş’un bu üstün başarısını tebrik ettiğini belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, satranç sporuna gönül veren kulübün sporcularına başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Son Düzenlenme Salı, 31 Temmuz 2018 17:32